Puppy News☛

6 μήνες δωρεάν τροφή από το PEDIGREE®

Σκέφτεστε να υιοθετήσετε ένα σκύλο χωρίς σπίτι; Tο Pedigree® θα είναι κοντά σας σε αυτή την απόφαση, προσφέροντάς σας δωρεάν τροφή για τους πρώτους 6 μήνες!


Αν πάλι μόλις υιοθετήσατε, σας αξίζουν συγχαρητήρια! Θα πρέπει να είστε περήφανοι γι' αυτό!


Το Pedigree® επιβραβεύει την υπεύθυνη υιοθεσία και προσφέρει δωρεάν τροφή για 6 μήνες σε όσους υιοθετούν ένα σκύλο από καταφύγιο ή φιλοζωική οργάνωση που περιλαμβάνεται στη λίστα με τις φιλοζωικές οργανώσεις (βλ. σελίδα «Πώς να υιοθετήσω») . Για να συμμετάσχετε στο Πρόγραμμα Υιοθεσίας PEDIGREE®, θα πρέπει να ισχύουν τα παρακάτω:


• Υιοθεσία μέσω φιλοζωικής οργάνωσης η οποία περιλαμβάνεται στη λίστα που υπάρχει στην αίτησης συμμετοχής (βλ. παρακάτω).

• Τοποθέτηση μικρό-τσιπ (ηλεκτρονική ταυτότητα), ο αριθμός του οποίου είναι καταχωρημένος στο όνομά σας. Ο σύλλογος Ελλήνων Κτηνιάτρων και η Φιλοζωική Οργάνωση από όπου έγινε η υιοθεσία, θα πρέπει να διαθέτουν αντίγραφα του πιστοποιητικού ηλεκτρονικής ταυτοποίησης (δίνονται από τον κτηνίατρο που τοποθετεί το μικρό-τσιπ) για να είναι σε θέση να μας επιβεβαιώσουν την καταχώρηση του αριθμού του μικρό-τσιπ στο όνομά σας.

• Συμπλήρωση όλων των στοιχείων της αίτησης συμμετοχής στο Πρόγραμμα Υιοθεσίας PEDIGREE® και αποδοχή των όρων και προϋποθέσεων συμμετοχής.


Πώς να υιοθετήσετε


Αποφασίσατε τελικά να υιοθετήσετε ένα σκύλο; Συγχαρητήρια!


Μπορείτε να βρείτε πολλούς σκύλους χωρίς σπίτι κοντά στην περιοχή σας. Κατεβάστε τη λίστα με τις φιλοζωικές οργανώσεις που συνεργαζόμαστε και βρείτε φιλοζωικούς συλλόγους και καταφύγια από όλη την Ελλάδα. Επικοινωνήστε μαζί τους για να κανονίσετε την επίσκεψη σας. Μην το αναβάλλετε, μην τον κάνετε να περιμένει...γιατί κάθε σκύλος αξίζει ένα ζεστό σπίτι.


Φιλοζωικές οργανώσεις και καταφύγια

Γιατί να υιοθετήσετε


Είστε πλέον βέβαιοι και έτοιμοι να αποκτήσετε ένα σκύλο


Σήμερα υπάρχουν χιλιάδες αξιαγάπητοι, όμορφοι και πιστοί σκύλοι χωρίς σπίτι. Και μπορεί να είναι αμέτρητες οι δυσάρεστες ιστορίες εγκατάλειψης σκύλων, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο και με τις πιθανότητες να βρεθούν σπίτια γι'αυτούς. Αυτός είναι ο λόγος που το Pedigree® ενθαρρύνει όλους τους επίδοξους ιδιοκτήτες σκύλων να υιοθετούν από καταφύγια και φιλοζωικούς συλλόγους. Γιατί κάθε σκύλος αξίζει ένα ζεστό σπίτι.


Σ-Κ-Υ-Λ-Ο-Σ 6 απλά γράμματα. Χιλιάδες επιλογές


Στα καταφύγια και τους φιλοζωικούς συλλόγους θα βρείτε σκύλους κάθε ηλικίας και μεγέθους. Μερικοί ανήκουν σε καθαρόαιμες φυλές. Οι περισσότεροι είναι αξιάγαπητοι ημίαιμοι. Μερικοί είναι μικρά κουταβάκια. Οι περισσότεροι είναι μεγαλόσωμοι σκύλοι που έχουν ενηλικιωθεί. Κάθε ένας έχει τη δική του ξεχωριστή προσωπικότητα και τον δικό του χαρακτήρα. Κι ενώ θα μπορούσαμε να σας δώσουμε πολλές συμβουλές σχετικά με το σκύλο που θα σας ταίριαζε, στο τέλος είναι δική σας η απόφαση. Σε κάθε περίπτωση, ανεξάρτητα από την ηλικία, γένος, χρώμα ή φυλή, θα πρέπει να τον αντιμετωπίζετε ως μέλος της οικογένειάς σας. Γιατί κάθε εγκαταλελειμμένος σκύλος σκύλος αξίζει ένα ζεστό σπίτι.


Θα βοηθήσετε όχι 1 αλλά 2 σκύλους...


Είναι γνωστό ότι στην Ελλάδα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τα ζώα που δεν έχουν σπίτι και δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποια οργανωμένη και αποτελεσματική λύση. Αυτό συμβαίνει γιατί πολλοί εγκαταλείπουν το σκύλο τους και ταυτόχρονα πολύ λίγος κόσμος αποφασίζει να υιοθετήσει από κάποιο καταφύγιο. Πολλές φιλοζωικές οργανώσεις, καταφύγια και δήμοι προσπαθούν με πολλές δυσκολίες να καλύψουν τις ανάγκες των ζώων που δεν έχουν σπίτι. Δυστυχώς όμως, έχουν περιορισμένους πόρους και δυνατότητες. Πολύ συχνά, δεν έχουν χώρο να φιλοξενήσουν άλλο ζωάκι. Έτσι, αν υιοθετήσετε ένα σκύλο από κάποιο καταφύγιο, θα βοηθήσετε όχι μόνο το σκύλο που θα πάρετε μαζί σας αλλά και έναν ακόμα – το σκύλο που θα μαζέψουν από τον δρόμο οι άνθρωποι του καταφυγίου και θα του προσφέρουν τον χώρο όπου φιλοξενούνταν ο δικός σας σκύλος πριν βρεθεί στην αγκαλιά σας... Καταλαβαίνετε, λοιπόν, πόσο σημαντικό είναι να υιοθετούμε σκύλους από καταφύγια και φιλοζωικές οργανώσεις. Είναι μία απόφαση που μπορεί να σώσει όχι μία αλλά δύο ζωές.


Θα νιώσετε καλύτερα


Η αγάπη που ανιδιοτελώς προσφέρουν τα κατοικίδια είναι ανεκτίμητη. Υιοθετήστε ένα σκύλο και θα σας το ανταποδώσει με τον πιο αληθινό τρόπο. Το γεμάτο αγάπη βλέμμα του είναι ο τρόπος του να σας εκφράσει την ευγνωμοσύνη του – και θα σας λέει με τον δικό του τρόπο καθημερινά χίλια «ευχαριστώ» .


Θα εξοικονομήσετε χρήματα


Αν προτιμήσετε να υιοθετήσετε αντί να αγοράσετε ένα σκύλο, σίγουρα θα εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα. Επιπλέον, οι περισσότερες φιλοζωικές οργανώσεις φροντίζουν τα ζώα που φιλοξενούν, τα στειρώνουν και τους τοποθετούν μικρό-τσιπ - γεγονός που κάνει την υιοθεσία μία πολύ υπεύθυνη και οικονομική επιλογή, η οποία μάλιστα αποτελεί και μία κοινωνική συνεισφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Puppy Doggy®©2014-2015♥Created By Ioanna Roulis-Powered by MrSolo-Template Powered by Templateism.com Copyright © 2014-2015

Από το Blogger.